Dance Club

Hvad går Dance Club ud på?
Hvad er der anderledes ved lige netop vores koncept?

Dance Club er ikke et koncept som alle andre. Vi tilbyder dig nemlig en fed dansefest, hvor folk, som ikke har lyst til at tage i byen lidt over midnat, kan få lov til at feste igennem og stadig komme hjem i ordentlig tid. Man betaler Ca. 175 kr. i entré, og garderoben er gratis. Er du medlem af Dance Club, får du også en gratis velkomstdrink. Er du ikke medlem, kan du blive det her på siden helt gratis.

Formålet med Dance Club er i bund og grund, at folk skal have en fed aften med masser af godt humør og en god stemning. Dj’en vil sørge for at spille god dansemusik hele aftenen, så stemningen er høj, fra du træder ind af døren, til du tager hjem igen.

Hvem er målgruppen?

Dance Club er for alle, som har lyst til en sjov, festlig aften!
Du skal bare være fyldt 30 år, så er der mulighed for at du vil få en fantastisk aften i selskab med  glade voksne mennesker. Der er ingen krav til påklædning – du skal bare føle dig godt tilpas! Dance Club er for alle dem, som gerne vil have en festlig aften, men som ikke er interesserede i at skulle feste fra midnat til kl. 4 om morgenen. Det er et sted for både singler, ægtefolk, kærester, venner og veninder, der bare vil ud og kridte danseskoene eller nyde en drink i godt selskab.